Sang mentorordningen er for dig, som er erfaren professionel eller semiprofessionel sanger eller sangpædagog/stemmecoach men måske er blevet lidt slidt, dine egne færdigheder er måske ikke, hvad de var og du mangler inspiration til din egen praksis, hvad enten det drejer sig om din egen stemme/sang eller du har brug for sparring om nogle af dine egne elever. Du kan tage eleven med og jeg kan fungere som coach for dig i din undervisning af eleven.

Et mentorforløb vil give dig en opkvalificering og kan bestå af genopfriskning og genoptræning af egne færdigheder, introduktion til nye metodikker, stemmerehabilitering, egenmassage og afspænding af strubens muskler, indsigt i stemmens og åndedrættets anatomi og fysiologi, sangundervisning, fortolkning, indlevelse og udtryk og meget mere.

Et mentorforløb vil klæde dig på til at løse dine opgaver med fornyet inspiration, stemmeudholdenhed, -styrke og -smidighed.

Forløbet indgås mellem mentor og mentee og det er dig, som mentee, der vælger, hvad der skal fokuseres på og i hvilken rækkefølge. Jeg vil som mentor råde og vejlede i forhold til dine fokusområder.

Jeg glæder mig til at være din sang mentor.

Venlig hilsen

Mette Lund Franck