Stemmens Portal tilbyder kurser og efteruddannelse til professionelle stemmeundervisere/-behandlere (audiologopæder, talepædagoger, stemme-coaches) og sangpædagoger samt til professionelle og semi-professionelle klassiske og rytmiske sangere, skuespillere og andre, der er interesserede i at lære mere om stemmerehabilitering, sangpædagogik, logopædisk stemmebehandling eller trænger til en opkvalificering af egne færdigheder.

Derudover tilbydes en række åbne kurser for alle stemme- og sanginteresserede, som ønsker at forbedre egne færdigheder, blive bedre formidlere, opnå en mere belastbar stemme, lære god stemmeteknik, eller arbejde med bevægelse, åndedrættet, stemmen, sang og mindfulness for at opnå balance, indre ro og velvære.

Kursusrækken “Stemme og helbred” henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med sammenhængen mellem sang, stemme, åndedræt, blid bevægelse, mindfulness og helbredet.

Undervisningen bygger på Mette Lund Francks mangeårige studier og erfaringer som klassisk sanger, sangpædagog, stemmecoach og logopæd med speciale i stemmelidelser.

Mette Lund Franck er ekstern lektor i Personlig Stemmedannelse og Videregående Logopædi på Kandidatuddannelsen i Audiologopædi på Syddansk Universitet, hvor hun i 12 år ligeledes har afholdt kurserne ”Stemmen i personlig udvikling ”og ”Public Speaking and Presentation Skills Training” gennem HR-Udviklingen. Disse kurser udbydes til medarbejdere på SDU og kan tages som en del af Universitets Pædagogikum. Med en Grunduddannelse i kognitive behandlingsformer, en instruktør-uddannelse i Mindfulness samt efter-/videreuddannelse indenfor strubemassage og videregående logopædi balancerer Mette det kognitive, mentale og følelsesmæssige aspekt af stemmearbejdet med det øvelsesmæssige funktionelle aspekt, hvorved stemmeproblematikken anskues fra flere sider, hvilket giver optimal mulighed for bedring af stemmefunktionen og de bagvedliggende årsager.

Venlig hilsen

Mette Lund Franck