Målgruppe: Professionelle og semi-professionelle sangere, sangpædagoger, stemme-coaches

Sang mentorordningen er for dig, som er erfaren professionel eller semiprofessionel sanger eller sangpædagog/stemmecoach men måske er blevet lidt slidt, dine egne færdigheder er måske ikke, hvad de var og du mangler inspiration til din egen praksis, hvad enten det drejer sig om din egen stemme/sang eller du har brug for sparring om nogle af dine egne elever eller inspiration til din undervisning. Du kan tage eleven med og jeg kan fungere som coach for dig i din undervisning af eleven.

Et mentorforløb vil give dig en opkvalificering og kan bestå af genopfriskning og genoptræning af egne færdigheder, introduktion til nye metodikker, stemmerehabilitering, egen-massage og afspænding af strubens muskler, indsigt i stemmens og åndedrættets anatomi og fysiologi, sangundervisning, fortolkning, indlevelse og udtryk og meget mere.

Sang-mentor-ordningen kunne være noget for dig, som efter endt kursus i fx Stemmerehabilitering fortsat har brug for sang- og stemmecoaching.

Et mentorforløb vil klæde dig på til at løse dine opgaver med fornyet inspiration, stemmeudholdenhed, -styrke og -smidighed.

Forløbet indgås mellem mentor og mentee og det er dig, som mentee, der vælger, hvad der skal fokuseres på og i hvilken rækkefølge. Jeg vil som mentor råde og vejlede i forhold til dine fokusområder.

Jeg glæder mig til at være din sang mentor.


DET FÅR DU MED DIG FRA KURSUSFORLØBET

På dette kursusforløb er det dig, som er i centrum. Forløbet er for dig, som er professionel eller semi-professionel sanger/sanglærer/sangpædagog og trænger til faglig opkvalificering af dine egne sang- og stemmefærdigheder og af din sang- og stemmepædagogiske kunnen.

Dette kursusforløb opkvalificerer din egen sangpraksis og sangpædagogiske praksis .  Undervisningen vil blive tilrettelagt ud fra dine umiddelbare ønsker og behov og tilpasses løbende til de fremskridt, du gør.

Mentorforløbet kan være af forskellig varighed afhængigt af individuelle ønsker og behov.

Min timepris er 700 kr, men ved køb af et mentorforløb kan du få en helt særlig pris: 5 lektioner til kr. 2800,- (du sparer kr. 700,- ) eller 10 lektioner til kr. 5500,- (du sparer kr. 1500).

Du er forpligtet til at gennemføre mentorforløbet indenfor 6 måneder.